horsesinlife

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Moa - 30 mars 2011 19:06

... går det upp för mej att det är du coh ingen annan..ingen kommer ju aldrig kunna ersätta dej bejbii.

 


Av Moa - 30 mars 2011 18:19

moa :' säger:
 mm,.  
 asså allt går utför, får inte stopp på de
-  othilia säger:
 vi lever i ett rum.. i bland öppnas de dörrar till nya möjligheter, i bland stängs allt o de blir alldeles svart. först måste man hitta lysknappen så man kan se klart, sen ska man bara välja rätt dörr.. man får öppna vilken man vill o se vart man kmr, sen får man vandra på den vägen ett tag tills man kmr till ett nytt svart rum.. då börjar allt om, hitta lysknappen, välj dörr..
 och man måste komma i håg att leva när man är på väg till nästa rum.. <3


(liten del av min och ottes konversation på msn)

jag älskar dej otte, och du vet mest om mej och mina misstag, men du har alltid stått där för mej och jag kmr alltid stå där för dej gmn!! du är min bitch, ;)

Av Moa - 30 mars 2011 17:38

tjo:) sitter här m min kära mobil och glor in i det svarta.. :'( har 4 sms kvar den här månaden :/ hatar när de bara tar slut sådär? är inte de lite elakt av dem? :'O

iaf dagen va Ok iaf :' men mot sluté spåra allt ur,. jag vill inte ha det så här okej? antingen så klarar vi de här tsm, och gör nåt åt det? elr så skiter vi idet, och skiter i varann? i allt vi har,. men jag vill att du ska veta att jag älskar dej och du kmr alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. yeah babe, that´s it, and no one can ever change that.


aja, mamma ringde nyss och va jätte glad för att mina ömdömen den här halva "terminen" hade förbättrats så pass bra :) Jag är ändå ganska nöjd, att jag tog mej samman den där gången och, bara kollade framåt och kämpade!! de är jag faktiskt ganska stolt över att jag klararde,. men jag skulle aldrig ha klarat det utan dig.

och nu när ja ändå är igång,  kan ja ju berätta för alla er, att jag har fått de finaste vännerna att dela den här delen av livet med! nämligen mina vänner , för att de alltid finns för mej och sånt shit. Kim har osså gjort mina dagar de senaste månaderna, i quess i should say thank you bejbii, ;):* 

och spira.. som de inte finns ord, att beskriva hur mkt ja älskar..(L)

nu ska jag iaf ta en titt på mina omdömen på schoolsoft X)


för världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


         

älskar er.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards