horsesinlife

Alla inlägg under april 2011

Av Moa - 14 april 2011 14:02

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss.


Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.


En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över.
Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.


Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig."


Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig.
Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil.


Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna.


Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa "Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test... vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!"


Och moralen i den här historien är:
Förvara alltid dina kondomer i bilen.

Av Moa - 14 april 2011 12:56

jag ska kämpa för att bli den där tjejen.. det ska jag, för jag vill vara den där "vännen" som folk känner att de kan berätta allt för, jag vill vara den där tjejen som é schysst. jag vill vara tjejen som du älskar.

jag vill inte vara tjejen som é så känslig, som é avundsjuk, som alltid börjar bråka.

but i really need you´re help. jag kan ju inte vara den ända som bråkar? man é ju två.

Men jag ska kämpa för att bli den där tjejen, det ska jag. Jag sätter mina mål, och det där är ett. Jag vet att det kmr bli svårt, men jag tänker inte vara den som é bitchig och alltid börjar bråka! Men jag är "känslig" och ja hatar när folk tror falska saker om en, jag blir förbannad, ok? och jag vet att det kanske inte alltid är så bra, men det är en del av mej, jag står för mina åsikter och jag ångrar inte dem! Jag kmr ju aldrig vara perfekt, det är väl ingen egentligen? Alla är väl mer elr mindre perfekt? Men det finns ju saker man kan ändra på om man vill, t.ex hur man är! Och hur jag är just nu, det är nog mer som jag var förr? Det var så jag ville vara, men saker har förändrats, tiden, och människor har förändrats. Nu vet jag hur jag vill vara, och dit ska jag nå! Vare sej de vill stå vid min sida elr inte! Men ska jag behöva anpassa mej efter dem? Nej, de vill jag faktiskt inte! Jag vill inte vara som alla andra, jag tänker vara den jag trivs med att vara. Och jag hoppas bara att de jag älskar fattar, fattar att jag inte kan vara som förr, som alla andra elr vad de nu tkr..<3 Vissa tkr kanske att jag inte kmr förändras, och andra kanske tkr det..

Jag vill iaf vara den där tjejen, och på något sett ska jag ta mej dit.


Älskar er:*

Av Moa - 13 april 2011 20:12

 
  

Av Moa - 13 april 2011 12:13

mamma skjutsade nyss hem mej från skolan, jag mår inte alls bra.. :/ Bortsett från mitt lilla kissproblem, har jag feber och snorar som en galning:( inte alls kul kan jag tala om!!<3<3 så nu ska jag bara sätta på en film och chilla i sängen;/<3 mamma tvingar mej att dricka tranbärs saft för de typ é bra för kissskiten X) känner mej lite mobbad nu men..

ahahah, de tog mej 1 timme att skriva det här inlägget, snackade m kim samtidigt (A' älskling då..<3<3 älskar dej:*


Nu ska jag se på film :*

och sakna älsklingen,.

Av Moa - 12 april 2011 19:26

Hej sötnosar:*

Skulle ladda ner Spykids nyss men den fanns ju fan inte!! :'(<3 tråkigt, jag älskar den filmen ju, så rolig men samtidigt spännande hehe (A) har sett den 14825934602570  gr så jaaa.. :*

Men nu laddar jag ner Changeling, någon som sett den? :):) verkar bra?

Jag iaf städat undan i rummé och dammsugit lite snabbt, sedan hoppade jag in i duschen och smetade in allt mitt sista bihonungsgelé balsam i håret..(någon som vet var man kan köpa det?) Strax ska jag måla naglarna, smsa älskling och se om han har vaknat, sen lägga mej i sängen och chilla m filmen<3'

Allt är egentligen perfekt just nu!! :'D Kan inte drömma om att vara lyckligare, för jag menar vi lever ju ändå i verkligheten?;):*

Har världens finaste pojkvän, Världens bästa och mest stöttande vänner, OK betyg, och snart åker pappa bort några dagar;):* Lycklig kan ja säga att jag är :')

om jag inte hade ont, och va sjuk och hade en pojke som va frisk, hade allt nästan vart perfekt!!..<3

Men haré bra:* ska njuta av att allt nästan é perfekt nu;)(innan ja blir deprimerad igen, över nå strange;)

 

älskar de här bilderna, men har dem för att jag har bildbrist :*

kmr nya i veckan troja? ;)

Av Moa - 12 april 2011 17:01




   


jag älskar dej, Krya på dej sötnos! :*

Av Moa - 12 april 2011 16:21

Hii:) Sitter i soffan och önskar att ja var hos kimisen;) Han é sjuk, stackarn:(<3<3 saknar hnm, men får vänta t på torsdag, bara att hålla ut;)

hade iaf, 2 prov idag, Spanska och Matte, :) Tror att det gick bra på spanskan men matten ja kan jah ju säga att den har jag ig på;);)ahah

Efter skolan åkte jag t Hälsocentralen iaf:):) Vet inte om jag vill berätta vad jag gjorde där, för de é lite sådär privat (A) pinsamt!! ;)<3

Aja, dagen var iaf rätt så bra:);)

Har ni känt att när man saknar någon så känns det som man har ett stort hål igenom hjärtat? Som ingen annan kan fylla? Bara den/det? Så känns det nu,. När man var liten kunde man ju krama sitt gosedjur men just nu vill jag bara krama och dej, och höra allt allt blir bra, att inget av det där är sant och att det kmr vara du och jag föralltid.


 

Av Moa - 11 april 2011 20:30

Sitter och kollar på Total Blackout, fy fan vilket sjukt program (Y) Sååå jävla kul att kolla på!! :'D Asså kan garva så ja gråter jag lovar.. ;)


tack för dissen. du kan väl iaf säga vafan du håller på med?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards