horsesinlife

Alla inlägg under november 2010

Av Moa - 14 november 2010 17:35

Heyy:)<3 Vad  har alla gjort i dag? ;P Själv va man me Othilia Brännare! Najjss vare:'D tack otte!! Vi kolla i gamla skol kataloger och garva sönder, lyssna på musik, sjöng och m.m :) Hihih, kul vare:) Jag har int saknat s k o l a n i helgen iaf ;( H AT A skolan ;) Uff a buffa ...;) Men men :) Jag tar en dag i taget som papi säger;')  Vad fick era pappor i farsdags present då? lr dom kanske int fick nå? ;) Jag gav papi en skjorta (m, victor) och en kopp ;) HAHAHAH ;) Sen drog ja upp och träna på mitt fucking gitarr prov..-.- S U G E R P Å G I T A R R ! sen ner, klä på mej och träna på so å spanska -_- S U G E R ! ;) sen mötte ja Ottis, sen gjorde vi de jag redan har skrivit ;) HEHEHEH :'D ska se om ja kaan knäppa nå kort på de gamla fotona!! Bara ni int garvar för mkt! ;) Alla harf ju vart liten nån gång så;) Tror int att nån va särskilt snygg när dom gick i 2:an t.ex ;) Här kmr lite bilder på mej sen 2-3 troja   jag i mitten och Otte te höger, william syns på ett hörn te vänster ;)   Jag och Otte   Jag ser drogad ut ;)



PUUSSSSss

Av Moa - 14 november 2010 12:39

Hallloooo! Sitter här me otte och vi SKKKKAAAAAAAAAAAAAA Sjunga LIPS vare sej tanten vill lr inte! :D ;) <3 (LLL' Nejj, nu ska jag slita telefonen bort från den där T A N T E N som är kallad OTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Damp har ja nu, kmr inlägg ikv :)) (LL)

Av Moa - 13 november 2010 18:55

Hej, va ute en sväng me papi och träna , vi använde den där styrke maskien som vi har i källaren:) den va faktiskt riktigt bra:'D Så jag ska typ "styrke" träna 3 gr i veckan sen typ jogga/gå och också innan så de blir väl bra antar jag? Int så länge men:)<33 Tog en dusch sen , mkt skönt:'D Så nu sitter ja här i mamis tröja och tights, riktigt smexigt känner jag ;) HAHAHAH , men orka int ens sminka mej i morse.. Men man måste ju gå utan i bland också:) Skönt äre, jag kmr i håg typ i 5/4:an då våga man int visa sej utan smink, iaf jag våga int de:) de va ju fett strange, jag menar killar har ju int smink så varför måste vi ha de? Visst de e vårat val om vi har de men jag kände sån press, på mej att jag behövde ha de i 4/5an :S Då ville man ju vara som alla andra, int så kul faktiskt tkr ja... Alla hade typ samma kläder och alla ville vara de som ansågs vara coolt och va man int "cool" så ansågs man vara tönt! Därför beundrar jag folk som är sej själv och vågar gå utan smink speciellt när dom känner pressen. Det är då man vill igga den, men de går int alltid! Jag va värsta tönten typ i 4/5 om jag tänker tbx! Usch!

HAHAH:'D jag har tyvärr inga bilder på mej sen typ 4/5 :( Annars hade alla fått garva ;) Kulkul:) Näe, nu ska ja prata me lite folk och sen ner o va social me mina tråkigt föreldrar-.-


P u s s


-icantdoit-


jag älskar dej

Av Moa - 13 november 2010 13:12

Hej, mamma väckte mej i morse 09:15 och sa att hon och Camilla från stalle skulle åka och köpa musli (te hästarna), och fråga om ja ville me:) Så jag drog på mej ett par tights och en tröja och följde me;)(L) Trevligt trevligt vare:) Åkte te Skohuset och bytte storlek på mina uggs:)<33 Sen gick vi in på K ö p i s  och handla en farsdags present och jag kolla på lite kläder som ja vill ha i julklapp:'D Najjsssiggtt vare:D (L) Snart ska ja träna lite , efter nån cd;) hahah, sen ner och testa våran "träningsmaskin" me papi:)(L) ska se om man har nå muskle, troligen int men;)(LL' lär väl träna upp dom:))   En tröja ja vill ha:) Visat tidigare men ja kolla på den idah;)(L)


  Mysigaste EVER! JAg vill ha den ljus blå me ankor på!;D vet int vart man köper dom bara!!!!!!!!!!! :'( eller den me pussar på ;)   söt tröja(L)


Ska fortsätta kolla på lite söta grejer nu(L);) 

Av Moa - 12 november 2010 20:07

Tack för allt du gav mej! Jag vet att jag har sagt att jag int vill att du ska sms;a mej nå mer. Men jag menade det int! Dina sms gör mina dagar!

Jag vet att jag tänker så fel, att jag vill ha dej för mej själv men säger ändå att jag int vill de? Vilken normal unge gör de liksom? Jag? men ja e int normal.. Jag är helt dum i huvve som säger att de e "deras" fel, och skyller på det. För att jag inte vågar säga att jag är feg. Jag vågar inte säga de te "dom". Det ät så löjligt att jag skäms. Men jag tror int att nån har suttit i samma situation som mej. Låter så löjligt att säga men så äre.

Jag bryr mej int om va andra tycker om mina åsikter/tankar så tro int att de är grupptryck som jag går på. Det kmr från hjärtat! Tro mej?! Mitt hjärta är antagligen väldigt fegt! Eftersom jag int vågar säga att jag älskar dej till "dom". Jag ska säga, nån gång. om dagar,månader eller år... Även fast jag vet att nån annan tjej kmr få dina trygga kramar eller sitta i din trygga famn. Det vet jag, men jag hoppas jag kan ta det. För det va ju de jag ville? Att du skulle ta någon annan iställe för mej, även fast ja älskade dej? Hur konstigt de här än låter så är det sant!!! Jag ville att du skulle älska någon som kunde ge lika mkt tbx som du gav. För det kunde inte jag. Fast igentligen kunde jag ju det. Men jag gjorde det inte. Kan fortfarande göra det, men int länge till. Så varför ger jag dej inte det? Samma ord? Samma kramar? Samma tankar? FÖR ATT JAG INTE VÅGAR SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DEJ TILL "DOM". Jag vill helst inte gå igenom det här, men de måste jag för annars skulle jag förlora dej. Och de vill jag INTE!!!!!!! Du betyder mer för mej än va mina föreldrar gör i bland! Du lyssnar bättre, du får mej på bra humör, och du älskar älskade mej? Visst, mina föreldrar älskar väl mej också men? Jag trodde aldrig att jag skulle älska nån så mkt som jag älskar dej? Aldrig? Ett tag trodde jag att kärlek int fanns. Men de vet jag nu. För jag älskar dej. Och jag hoppas att du tror mej den här gången?:') Jag ska inte säga att jag älskar dej nån mer gång om du int vill de, om vi int e tsm. Men du kan väl ha de i bakhuvve ibland? Tack!




Av Moa - 12 november 2010 16:39


    

P u s s !

Av Moa - 12 november 2010 13:45

Hej, kom nyss hem från skolan:) Najs vare faktiskt! Hade jumpa, va inte SÅ farligt faktiskt ;) hihih (L) Sen hade vi NO prov, vi skulle få fortsätta skriva på tisdag också:)Tror de kmr gå bra, H O P P A S jag får g iaf ;) Vet int va jag ska skriva om , har typ blogg torka-.-   


Varför börjar jag bråka me alla?;O De e skit jobbigt.. Så alla som ja har bråka me:

F Ö R L Å T ! Jag menar int att vara helt skruvad som ja e..:'/




PPPÖÖÖÖSSS


-youdontunderstand-



Av Moa - 11 november 2010 19:06

Hej:)(L) Ni får ursäkta om jag stavar fel på rubrikerna:S ;) (L)

Dagen va den bästa på läng;:)Bergman hade kasta upp sin nyckel i nå element som satt i taket så mr.fillifjong, fick klättra upp me stegen;) hahah;) och stegen va för kort så han ställde typ 2 bord under också;) hahaahahah, grymt;)<3 Sen spela jag , emelie,felicia och David M, fotboll på ett bord, (ni vet ett sånt här me pinnar;) Osså stod Emelie och jag på en sida och David M och Felicia på den andra sidan;) Osså tröck Emelie ut pinnen (så den kom ut på andra sidan vettni;) rakt på Davids PUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAH  fy fan va de va grymt, jag börja grina för ja garva så mkt:D dagens bästa;)

Sen skulle ja ta bussen hem osså va den 15 min försenad så de va skit men sen hem och va me Bästevän William, snälll som fan e pojken (ochsöt,hihihh) kollade i skolkatalogen gjorde vi och skratta åt några pers;)Kul vare iaf, sen skulle han på träning så följde me han en bit:)<33

dagen va riktigt bra , men i morgon har vi jumpa och no:prov...:( -hata-

Men jag får ta dagen som den kmr...


nu ska ja plugga lite, sen kolla på robinsson:)(L)


  fin bild på mej & Elin ;) hahah, not


PPPPÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSS


det får inte hända.. jag vill inte, jag vill inyte, JAG VILL INTE.. eller?? vill jag det? Nåt så underbart kan man väl inte vilja ha? -.-

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards