horsesinlife

Alla inlägg under november 2010

Av Moa - 11 november 2010 18:08

Hej, de kmr ett inlägg snart:) (LLLL' ska äta nu:)

Av Moa - 10 november 2010 16:07

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA IDÈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jag ska bli nunna!   

de e fett smart, smartaste jag har kommi på, på länge! Det är väl typ ända sättet att hålla sej borta från killar...:( Vill inte men jag trasslar till allt! Jag e skit feg också så-_- Nu orkar ja int berätta mer om de:) Ska väl söka på google om man får ta in typ kort på magrutor i klostret ;) Hihihih;D (LL'

skolan va bra, mr.jackson e fett shysst! Han visa en bild på sin kompis (han va modell, asså kompisen) och han hade fett najsiga magrutor, han hade vart me i nå program, och dom hade typ sagt att han hade de najsigaste i "världen" , vet int om de e sant, låter ju lite för mkt. Men de va fett coolt, fast de såg typ inte ens äkta ut, de stod liksom ut typ 10 cm nästan ;) hahah, lite överdrivet men ;)

Nu e ja inne på killar och magruter igen-.- fett segt, känns som om min idé me klostret int kmr gå nå bra.... ;( heheh....  Ska plugga NO nu-_- fett segt...:'( Fast jag hade mvg- på förra proven :D skryter lite här nu då ;) Så de borde väl gå bra , iaf g:) hoppas jag-.- aja, blir Spira senare när mammi kmr hem, ska sätta på broddarna:) Sen plugga lite mer;) T R Ö K !


      Lite vinterbilden sen förra året:) f i n a v i n t e r n :) Saknad ären;)<3 tkr nog int alla men men ;) (LLL' man ska stå för sina åsikter;)


PPPÖÖÖÖSSSS



Moa;)

Av Moa - 9 november 2010 15:36

Hej!:)

Om ni läste rukbriken kanske ni förstår lite:') Jag har ingen idé om vad jag ska göra? Känns som mitt liv faller samman typ? De är som en sång, vissa fattar andra inte, men inget är som de ska just nu? Jaja,,.. Jag får väl försöka fixa de:)

i dag iaf, fick vi tbx engelska proven , g och vg hade jag:) inte så jätte bra tkr jag men int ig iaf:D<33 (L) Jag vet int vad jag ska blogga om för dagen va som vanligt typ:( t r å k i g t ! Ni får kommentera om vad jag ska blogga om:)<333


Lite sexiga bilder bara för att jag har SÅÅÅÅHHHHÄÄÄÄRRRR - t r å k i g t - just nu! ;) Kommentera gärna eftersom ja har T R Ö K !

Nån fet bild    B I M B O ! ;)  Mys i sängen me disney filmer ;) <3   Bara för att min vrist e CP så behöver ni int mobba den ;)   Hos farmor(LL'   Sommar (L)   Älska snön (LLLLLLL'  Ä l s k a (L)






PPPÖÖÖÖSSSS




jag vet att jag har sagt att jag inte älskar dej, men jag kan int hålla mej borta längre, du fattas mej när du inte är i mitt liv! Jag ska aldrig släppa dej igen om du inte vill gå. Jag ska reda ut alla trådar jag trasslat in mej i, jag lovar. Jag vet att jag ör slarvig och feg men jag måste våga göra de här för du betyder alldeles för mkt för mej så jag kan int riskera att du går igen. Jag klarar mej inte utan dej älsk. Du är en del av mitt liv och kmr alltid vara. Du finns i mitt förflutna och i min framtid, i mina tankar och i mina ord. Jag älskar dej.


Jag fattar int, e de bara jag som känner att jag bara vill ta livet av mej för att jag har trasslat in mej i för mkt så jag int kan ta mej ut? Jag ser inget ljus längre, känns som jag sitter fast i mörkret?


-iloveyou-


-imissyou-


-youbelongtome-

Av Moa - 8 november 2010 20:42

Hej igen!!!! :)<3 Nu ska ja blogga lite troja:) JSkrev ja nåt om E-tuna? tror inte de va? eller?:)<3 Äsch, de va bra där iaf:) hade jätte kul, lagomt me skrattanfall och sånt kul;)(LL' Syster och jag har alltid kul!:) Jaa, vi va på Parken Zoo de sög, alla djur va typ inne och de hade ingen mat lr nå där:( Så jag å Elin gick te Max och fettade i oss en hamburgare:D MUMS, hihihih;)<3 Dumt men gott, man får faktiskt feta sej i bland tkr ja:)<33 Aja sen åkte vi hem och såg på disney film och hade de mys:) Vi har iaf sett på jätte mkt disney filmer:) Typ, Ariel, lejonkungen (vi grät:')) , B,Skönheten och odjuret , Belles magiska värld, AristieCat (stavning där), Snövit, Djungel boken m.m :D Jätte kul faktiskt!!!!!!!!!!! :D Älska såna söta filmer;)(L) sen va vi ju ut me Elin jävla reklam, förlåt att ja svär men de va skit jobbigt! Och lisa , hennes mamma hade tagit med sej cyklel nycklarna så vi kunde int cykla så vi fick gå med den där fucking reklam kärran!!!!!!!!!! :'( Int så jobbigt när man kom på att man kan skjutsa varann;D (L) smarta vi e :D Så vi drog varann och typ alla glodde som gick förbi, kan vara för att vi sjöng Rudolf me röda mulen också men ;) Hihihih, busigt:D De va typ min vecka, fast vi va hos Farmor en dag också och  hade de najs :D Hon e för söt! De va hon på en bild också, jag en gammal, tjock tant;) <3

Jaja, nog om den veckan era bry båtar har ju redanseglat förbi såg jag ;) hihih, DAGEN: va bra:) hihih, njae,a, men ok iaf, musiken sög, skulle haft prov men vart inge blir nästa måndag ist:) Kmr typ glömma allt så-.- hehe:$<3 Skit samma , fick tbx matte proven fick G , e skita N Ö J D :D

OCH de va skit kallt ute och ja typ missa bussen så fick  ju vänta 20 minuter i kylen , och ingen social på sms :'( Uff.. ;) Sen vare ridning, red Kari gick skit så nog om den dagen:)

Jag och pappa har iaf bestämt oss för att vi ska börja styrke träna:) Ja , jag vet skit fegt att göra de me papi men vad skulle jag göra? både han och jag är K L E N så de va vääl lika bra liksom, sen ska vi typ ut och "motionera" också:) Känns typ som alla tränar nu så känner mej lite K N A S nu så de är väl dags för s t o r a Moa nu också...:) satsar på magrutor vettni;) hihih, kmr aldrig komma dit men man kan ju alltid drömma:)<33 Nu ska ja leta julklappar på nätet te föreldrarna:)


Grattis te er som orka läsa allt ;) <3333


    Bjuder på lite fula bilder sen förra sommaren me Syster:)


PPPÖÖÖÖÖSSSS


p.s kom i håg att kommentera  


-imissyou-

Av Moa - 8 november 2010 16:55

Hej alla, e hemma från hemska skolan:S:(.. Uff, men men sånt får man väl ta antar jag ;) <3 Ska på ridning nu, eller snart och ska äta nu så de kmr ett inlägg senare tror jag, och om de int kmr i dag kmr de i morgon de lovar jag er ;) <3

tyckte ni om bilderna då? HAHAHAH :D


PPPÖÖÖÖSSSS


-imissyou-

Av Moa - 7 november 2010 16:14

Foton kmr här, inlägg ikv:)


                                                 

Av Moa - 4 november 2010 20:25

Hej alla, ett kort inlägg:) Va hos älskade farmor i dag och åt pizza och mös:) riktigt roligt va de:) I morgon blire Parken Zoo :D Funderar på att köpa en ny tiger?:D Hmm? vad tkr ni? ;)

Jag har inga bilder på den här datan men när ja kmr hem, lr ja kanske på söndag då, då kmr ni nog få en bild bomb :D Jag åkte int hem i går som ni kanske märkte? Jag åker hem på lördag:) Då blire halloween :) Najjss!!!!!!!!:D

Nojj nojj, nu e vi tröttttttaaaa och ska se på antingen ladies på östermalm lr så blire S O V A :D aja, saknar min älskade spira (L) <3


PÖÖSSSS


-imissyou-


-iloveyou-

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards