horsesinlife

Alla inlägg under december 2010

Av Moa - 6 december 2010 10:12

om det här vad ditt liv och dina beslut vad skulle du då bestämma? snälla hjälp mej? jag är kär. igen. och jag är rädd att jag int ser klart och tar fel beslut. gush jag hatar sånt här. men nu ska vi int vara deppig! jag älskar känslan i magen som jag får ser dej. även om du kallat mej slampa och bitch så älskar jag dej. jag faller ju ofta för dom killar man int ska falla för. dom "stygga" killarna ,) men så vart de int den här gången. du e för fan den snällaste människan på den här jorden?! ingen har någonsin sagt te mej att dom älska mej när jag står och kramar dom. de gjorde du. mitt på stan! (LL' i quess you understand now? jag älskar dej!!!!!!! jag vill se ditt namn brevid mitt. föralltid. för de har ju alltid vart du och jag? jag hade ju tydligen bara int insett de? de va väl så du sa? .. ;) Jag har  lovat 2 pers att jag aldrig mer skulle bli kär i dej. jag höll int vad jag lovade. men jag fattar int hur jag kunde hata dej. för de va det jag gjorde. när jag hade dumpat dej. efter. när du kallade mej slapma och bitch. jag hatade dej. innerligt mkt. men när du säger förlåt och ringer och säger det. då smälter jag. förstår inte varför? jag kan inte kontrollera mina känslor för dej. har aldrig kunnat? hade jag vart smart hade jag ju hållt mej undan redan från början. men som alla vet så är jag int smart. jag gjorde inte det. jag lät din kärlek besvaras. d u m t . men du är somen drog? kan int hålla mej undan? kan int sova om jag int får svar på mina sms. ligger vaken me mobilen i handen och stirrar uppi taket och önskar att du gjorde lika. det känns som om du e en del av mej. en del av min kropp. en arm? ett ben? eller mitt hjärta. you belong to me! jag behöver tänka klart men det går bara inte. med dej vid min sida kommer jag aldrig undan att tänka klart. du suddar ut min syn på livet. jag ser bara dej. kanske för att du är mitt liv? känns så konstigt att säga att jag älskar dej igen! har gjort de så många gr och jag vill göra det igen. jag klarar int av att de hennes sms med honom. jag klarar inte av att sluta tänka på det vi hade då. vi smsade varje dag. varje kväll. jag fick alltid ett sms på där de stod ; God morgon älskling :D <3 <3 <3

alltid.. sen dumpade jag dej där. jag kommer i håg allt. jag var på väg hem från skolan och stod vid bussen när jag såg klart för första gången på länge. det var inte du och jag längre. jag kunde int vara tsm me dej. jag kommer faktiskt inte i håg varför men det fanns säkert en förklaring. nånstans. du vart as ledsen och jag ångrade mej men det va så skönt att slippa behöva tänka på vad jag sa till alla andra. att få vara fri de va så jävla skönt. men nu e jag fast igen. jag vet inte om det är bra elr dåligt? men jag blir så jävla glad varje gång jag hör din röst och varje gång du säger; jag älskar dej :$ <3 <3

jag blir glad varje gång du säger att de är mej du vill ha. varje gång du säger jag väntar, när jag säger att jag int vill vara tsm me dej just nu. varje gång ditt namn kommer upp ler jag inombords. det är väl så de brukar kännas att vara kär? men ändå känner jag inte "det där" ni vet. jag v i l l känna det men gör det inte. det kanske kommer när jag träffar dej oftare? jag vill inte att min familj ska stoppa det här? för jag älskar dej. då, nu och föralltid.


du vet vem du är :*

Av Moa - 6 december 2010 09:54

jag är kär igen .. HJÄLP!

Hej! jag är sjuk ,. Uff uff, det känns som om jag har typ svalt sandpapper .. och jag snorar hela tin -.- de suger .

men men .. Jag ska väl int sitta vid datan hela dan troja. Ska kolla om vi har nå läxor och fixa dom. sen fixa nån bra film och bara slappa i soffan :') FÖNT!

Mitt hår ser för jävligt ut också fressten eftersom ja locka de i går och nu är de typ rasta fläter -.- usch hatar mitt hår när de blir så (annars också men) och bara för att jag har så jävla tråkigt så sitter jag och pratar om mitt hår ;) nejj nu ska jag sluta :)


Puss&kram

Av Moa - 5 december 2010 17:42

Eh ja i min fanilj e vi 4 pers :) Mamma (Lotta), Pappa (Thomas) och Brorsan (victor) osså *lilla* jag ;) Eh ja asså jag vet int vad jag ska skriva men jag älskar dom as mkt, vad som än händer :') Asså vi har våra dåliga tider.. som när jag försökte rymma hemmifrån och när jag ringer och gråter i telen men sånt händer.. Oftast e de mamma jag pratar me om nåt har hänt men pappa brukar ta allt me lugn vilket int mamma gör alltid ;) -.- Victor tkr nog mest jag är dryg när jag går hemma och sjunger, skriker Victor varje gång datan får nå fel, pratar om magrutor jämt m.m men han e guld värd den där grabben :') Har alltid (nästan) kul me han och vi skrattar jätt emkt tsm, iaf när vi är på semester och sånt. Med åren har han mognat och bryr sej int om hans kompisar e hemma när jag skriker på han och sånt ;) Förr tog han ofta tag i min arm och vred om den ;) Men vi har alltid "stått" ganska nära varann. iaf när mamma och pappa bråkar och jag börjar gråta. då finns han där och pratar snällt och sånt. :') Han är int min riktiga bror igentligen heller. Han har en annan mamma, men jag räknar han som min riktiga!! Mamma och han har int alltid kommi överens och jag är väl den som har fått stått som en liten "punkt" mellan mamma och pappas släkt.. De e jätte jobbigt ibland. Jaa .. men sånt e livet!

Jag älsar min familj iaf :) Jag räknar mina djur som min familj osså :') Jag räknar Emelie Eriksson som en i familjen också så ,) Hon e som en syster :')

henne får ni veta mer om sen nån gång ;) orkar int ta henne nu ;) haha

      victor har rakat av sej håret nu så ,. haha ;) aja men Puss&kram

Av Moa - 5 december 2010 17:12

                                     lite fina bilder :')

haha NT!

Men dagen ägde ut för jag och otte shoppa , fast först visste ja nt va ja skulle köpa i julklapp te mamma och pappa och typ mormor, men nu har ja köpt lite ;) haha :) OCH jag har sätt SÅHÄR snygga kläder som jag bara måste ha asså ;) hahaahhahaha,:* asså skit fina!

OCH jag vill ha typ spets trosor , dom verkar as sköna ju! ;O asså inte string trosor, skulle jag aldrig klara av att ha men aja;D kanske int så lämpligt att ta upp här ;) haha, nää men snart ska jag och mamma lägga ansikts mask och snacka loss :') kanske hittar nån bra film ; jag älskar dej mami!


saknade e stor nu! jag vill ha dej tbx? går det? :* snälla snälla säg att de gör de för du betyder så enormt mkt för mej och jag vill ha dej på alla sätt och vis! Jag vill ha nån som gör de där grejerna och säger de där orden! och jag vet vem det är som gör det. jag behöver bara trycka ut orden ur min egen käft ibland ;)

jag behövde bara lite tid att inse att de var du&jag. ditt namn breve mitt. föralltid. JAG ÄLSKAR DEJ, OCH DE VET DU?


aja, nu ska ja ner och pussa mamma på kinden och vara en snäll flicka;)

duktig flicka (hihih, bara en som förstår de där troja)


Puss&kram


jag lovar jag ska pussa dej också nästa gång! ;*

Av Moa - 4 december 2010 22:29

I morgon taggar jag Köpis me Othilia Finast Brännare :') Ska bli så jävla kul kan ja säga ;D jah har ju inge pengar att köpa kläder för så de blir bara julklapps shopping för min del :'D Och de får ja pengar av mamma&pappa te :) Bra de(Y)

Nejj nu ska jag öppna fönstret på vid gavel så de blir kallt för ja kall svettas, .. sjuk e ja också.. Sen gå ner och hoppa i pjamasen sen S O V A :) gud.. skönhetssömn ,)

Får se om ja hinner blogga innan ja åker , kanske lägger ut nån dagens outfit om pappa int tar med sej kameran te turkiet (han åker i natt) :) Kanske kanske ;)

Ni kan ju alltid hoppas lixom ;)


Nejnejj nu ska ja slita mej härifrån


Puss&kram


bara för att jag har världens bästa vän :) William Horn :') Känt sen grundis men typ int blivit "vän" me sen nu :) Helt underbar grabb :')

Älskar dje bästavännen =) saknar dej, måste hitta på nå snart :) typ, snömulning elr va säger du?;)

Av Moa - 4 december 2010 19:07

Hej, har bakat lussebullar:) Och när jag stog där och bakade me mamma så kom jag på en sak, vissa säger lussebullar (som jag) och andra lussekatter? Vad säger ni? och vad heter det igentligen?? :O <3

samma sak i morse när mamma skulle laga min ridoveroll, så fråga hon om jag kunde hämta en "fingertutt", asså hur konstigt låter int det? de heter väl ändå "fingerborg"? hahaha ;) Aja, men säger ni lussekatter elr lussebullar? :O<3


Puss&kram


Jag är glad för min statistik går uppåt hela tin! Tack Sonja för den fina idén me att ta bort gästlösen ;) Puss på da, b-ruden;)

Av Moa - 4 december 2010 16:10

Eh ja som typ alla vet har jag en häst, Spira! Hon är mitt allt, jag älskar henne mest på denna jord m.m :) Skulle göra vad som helst för henne! Hon är en Islandshäst,(bästa hästrasen då;) men hon töltar int (frivilligt). Hon har fin trav och galoppen e rena drömmen tkr jag :'D Hon e som en storesyrra för mej! Jag litar på henne te 100%! Jag kmr ihåg första gången jag såg den; De va i dalarna,i en hage me 2 andra hästar. Vi(mamma&jag) åkte dit och kolla me Jappe och Maria! Dom hade ju haft henne förut:) Jag vet int men jag var typ "skraj" över att se dej och rida dej! Men när jag satt på den var de som om jag va "hemma" kmr jag ihåg troja. Jag kmr i håg att jag hållde på att ramla av i svängen också! Hahah, minnen/tider :) Du va såå söt gmn! Jag har nå bilder på henne sen dess men jag vet int vart!

            finaste hästen ever!

Sen har jag en hamster också; Dolly! En dvärg hamster, skit söt&dryg!Hon e faktiskt läskig ibland också för hon typ visar tänderna och bits! ;O <33 hahah, ja de låter sjukt men de e sant! Hon har världens skönste personlighet och e mysig när hon väl är på mys humör! Jag har fällt jävligt många tårar för henne också.. Kmr i håg när hennes vatten flaska hade åkt ner och jag int va hemma elr va de va! Usch.. de är de hemskaste jag har vart med om! Jag kom hem och skulle kolla till henne. men hon bara satt där. hon som brukar vara så energisk. usch de va så hemskt. jag matade henne me gurka och hädde ner vitamin droppar som är gott(tyckte min förra hamster iaf) i vattnet så hon skulle drick. och hon åt och drack i 3 min typ elr nå. sen satte hon sej i ett hörn , där jag såg henne. och kröp i hop. (på samma sätt som min förra gjorde när han dog) . jag vart jätte rädd och grät hela tin. jag satt utanför hennes bur i ca 2 timmar och bara kollade på henne och grät. jag visste ju att allt va mitt fel och allt, de va ju de som va så hemskt! men allt vart bra och hon lever än i dag! Hon är snart 2 år , elr ja på julafton!  De va då jag fick henne 24/12 - 2009 :'D i julklapp..har inge bilder på datan på henne-.-


Jag har haft en kanin som hette Lowe också men han fick vi ta bort för "hon" visade sej vara jätte agrissiv så till slut gick det inte ens att hämta matskålen.. Jag hatade det men.. Jag kunde int så mkt göra. jag orkar int ta det här för jag jar lite svårt att ta det eftersom jag fortfarande känner att det va mitt fel att hon blev så.. och även om de kanska int va de så va de mitt ansvar att ta hand om henne!        

Innan Spira och Dolly hade jag en hamster som hette Tiger:) Mitt första husdjur! Han va hur snäll som helst och jag älskade honom super mkt och jag gör de än .. :')

Jag kmr i håg dagen jag fick han! Jag var me min kompis Sofia Göransson hemma hos mej för hon ville följa me när jag skulle välja. Vi åkte te SöderZoo på söder  me mamma och pappa! Vi kom dit och en gubbe tog fram typ 4 elr 5 hamstrar och jag fick hålla i dom och vi släppte ner dom i nån "hage" så jag fick se hur dom va när man int höll i dom elr nå :) Jag kmr speciellt i håg en vit knubbig hamster som va as snabb och typ runa runt i den där hagen och sprang skit mkt i hjulet och sånt! den ville jag int ha! ;) Och sen när jag höll i Tiger så bet han på min tröj ärm och ja ba; DEN HÄR VILL JAG HA! hahah.. :') Sen fick vi han i en liten kartong och jag höll i han hela vägen hem och jag vägrade låta Sofia hålla i han ;) Taskig som man va då ;) haahha :') Men sen satt jag typ och hittade på namn på vägen hem, och tänkte typ Bamse elr nå men sen kommer jag o ihåg att jag tyckte jätte mkt om min farbrors Springer Spaniel som hette Tiger (heter;) och jag ba men han kan väl heta lika dant? OCh mamma ba; men varför tiger? Och då kom jag på att han hade ju en rand på ryggen  så att han såg ut som en tiger ;) haah, töntigt jag vet ;) Sen typ satt jag och Sofia utanför buren hela kvällen och kolla på honom ;) hahah, stackarn..

Sen för ca 2 års sen på sommaren så slutade jag hålla på så mkt med han och leka och sånt me han som jag hade gjort förr ..  Och på slutet av sommaren gick han bort.. Shit va jag grät. Vi hade just fått gäster och jag skulle ge han mat och visa att han kom när jag sa Tiger! (jag vet han va grymt lydig i bland x) Men han kom inte.. och han kmr aldrig komma ut från sitt lilla hus igen. :'( Trippande på lätta ben ,. nej den tiden är över.. Jag kmr i håg att jag int vågade ta upp honom eftersom han va död.. och kall? Så min kompis pappa fick göra det.. Jag klappade honom på huvudet och pussa han på pannan en sista gång . (jag gråter nu :') sen la jag ner honom i en katong och lät honom ligga i det hus som jag och Otte hade byggt på träslöjden och ristat in "tiger" på.. Han fick ligga i det och en massa spån från huset.. Jag och Liv (min kompis) begravde ner honom bland bambuna på framsidan.. Jag grävde ner honom och innan jag stängde kartongen och såg hans mjuka och runda huvud en sista gång viskade jag ; jag älskar dej tiger. sen plockade vi blommor och la på graven ,..

Jaa.. Han har fått tagit många tårar.. När jag bråkade med mina vänner brukade jga ta upp honom och pussa han på pannan och berätta för honom vad som hänt..

På kvällen grät jag tills jag somnade.. Sen när våra gäster hade åkt hem så sprang jag upp på mitt rum och grät.. jag kmr i håg att jag trodde de va mitt fel alltihop.. men mamma sa att de int va det ..

Jag kommer alltid att älska honom och jag kommer verkligen inte att glömma den lilla krabaten :') Ett tag var han min bästa vän! Jag kan fortfarande känna hans mjuka päls under mina läppar! Jag brukade pussa på han! :')

aja.. :') De va iaf mina husdjur! :') Tyvärr har jag bara en bild på Tiger och den ligger kvar i min gamla mobil och den mobilen har jag ingen sladd till ! :'(


Grattis te er som orka läsa men djur har alltid vart en stor del av mitt liv och kmr nog alltid vara! Jag älskar mina djur :') Tiger, Lowe , Dolly & Spira (L)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards