horsesinlife

Alla inlägg under december 2010

Av Moa - 12 december 2010 17:30

hej och hallå, sitter här i sängen och målar naglarna :)  självklart e spotify listan vid min sida! ;D fast ja håller på att bli toki, håret åker ner i nagellacket -.- , OCH de är as svårt att smsa + att jag nt kan måla me vänster så höger hand blir ALLTID cp .. men men , va på fältis , de va kul :) fin äre där :* mina fötter dog som vanligt, men men :') Va hos sötaste , finaste spira innan och de ja, slutade ju bra iaf ;) Gick inge bra i början för ja fick nt tag på na :) men sen så ;) hahha, men ja ska fortsätta nu, ska ju hinna locka håret osså ;) men de blir nog ett inlägg typ i morgon elr nå, vet att jag har lovat mkt nu men jag måste fixa mej inför denna "host" underbara vecka ;) hahahahhah.. i morgon ska jag nog ändå ladda ner lite bilder så :'D

Ska rida i morgon och på tisdag , sen ska jag rida rotur typ på onsdag/torsdag elr fredag :) Nån dag:)


AHHHIAHH jag blir galen på att de inte går att smsa me naglarna!? cp saker de här e asså ... men men :*


Puss&kram på er underbara varelser ;*

Av Moa - 12 december 2010 11:14

Hej:) Asså jag hinner typ skriva lite nu, i går va jag ju i ridhuset det var jätte kul :'D Fast Ja Rotur fick nå ryck när **** fråga hur det såg ut när man gallopera på en islandshäst. Och jag hade ju aldrig gallopera på han, och jag vette fan hur lixom han e så ;) Så han typ la gasen i botten och sprang typ 3 varv runt runt i ridhuset (de va inge folk där så;) De va läskigt :(<3 I svängen så typ böjde hela han sej så jag typ hållde på att ramla av men till slut fick ja stopp på han :) De va inge farligt men jag vart nog så chockad troja :PP Men sen körde ja volter och böjde och sånt för han e as stel ibland , och jag ska försöka bygga muskler  så han orkar gå i form elr ja "rätt" i tölten också, för han orkar inte riktigt så då rusar han. Men kanske ska köpa privat lektion för Sofia, efter som hon känner mej som ryttare och då kan hon kanske hjälpa mej och säga hur jag ska börja arbeta me han :) Men nu ska jag hitta på nå me mamma

Av Moa - 12 december 2010 10:58

Hej och förlåt, jag har inte tid att blogga nu! :( Ska kolla på lucia uppvisning snart men i kväll hoppas jag på att hinna , ska verkligen försöka!


Puss&kram

Av Moa - 11 december 2010 11:45

Hej alla! :* Ska te ridhuset vid lunch  och rida Rotur elr ja typ hjälpa Camilla lite me lite grejs;) Kul blire, men ska fixa och ta reda på lite saker nu ;)

Av Moa - 10 december 2010 13:51

Hej, vet ni vad? Jag orkar inte med att göra den där presentasions saken och den skiten ;) asså jag har inte tid med den? Men om det är nån av dom där presentasions dagarna så komentera det så skriver jag omm den dagen :'D

Men dagen asså; Den va jätte najs :') Asså fan va Sebastian e snäll asså!? Han köpte cola te hela klassen nästan! :O asså grymt snäll unge de där ;) TACK! Jag fick fanta iaf :* HIihihi, men umpan va bra, vi spela pingis och jag va me på Toves uppvärming=) Kul vare :) Jag och Emelie äger ju ut alla på pingis också så ;)Fast ja måste ju säga att jag har nog rekord i hur  många jag har tafsat på asså ;) Ja e fett grym på att tafsa , på killar asså ;O <3 Men skit samma, nu ska jag vänta te min blåbärs soppa (bra för magen) har svalnat , jag är ju grymt klantig så jag satte in dne i mikron för länge,. :$ slår vad om att när jag börjar dricka är den iskall.. så vart de förra gången ;) hiihihih, men puss på ra!

     bild på min barba älskii! <3 Typ så kmr min pjamas som jag ska så se ut, fast ja ett annat tyg och den kmr int ha luva ;) Kan ju bli farligt me luva så som jag sover =) Jag typ , sparkar och ja jag vette fan, vänder mej så jag ligger me fötterna på kudden och slår i väggen ;) <33 hahah, jag kanske stryper mej själv ;) ahaha :**


Puss&kram

Av Moa - 9 december 2010 16:30

Förlåt att ja int har bloggat men i går va ja på Köpis me Mami och då hann jag inte :(<3 Iaf vi åkte te Owe Jansson också ;) Köpte lite skojiga grejs :'D T.ex ett tyg som jag ska sy en pjamas av :* En barba dräkt (en som jag har) elr ja jag ska rita av den, fat utan luva, och de e i tunnare tyg! och de e ett skit sött tyg! Ett grått me vita får som typ har en blomma i munne :') SKITA SKÖTT asså tkr jag ;) Men ja var ju i skolan igår och idag:) Bra vare :* Nejj, nu ska jag fixa lite grejs :* Puss :* jag tar det där me dag 1 dag 2 sakerna sen , när jag har tid! ;')



Puss&kram

Av Moa - 7 december 2010 17:33

rubriken säger allt -.- inga inlägg idag eftersom jag har matteprov i morgon och då måste jag va pluggris i dag -.- HATAR DET! men puss på er :* om jaghar tur hinner jag i kväll men ska ha G på det här provet!


Puss&kram

Av Moa - 6 december 2010 14:00

Ja du, int mkt elr! Jag är ju sjuk så jag har ingen ork att ärför blir det inte ens nån ridning ikv .. B A J S säger jag bara .. jag som hade längtat som fan. men tbx te samtalsämnet asså ;) Jag ska väl typ slappa lite mer, nyss sett på en film :) den hette typ " Finding Neverland " as fin :')

  Asså grymt fin film , grät två gr! :'( Mm ..

Men nå mer ska jag väl int göra :( sitter och diggar Mtv och datan nu så :) <3

Int kul att va sjuk elr .. speciellt int när jag håller på att snora i hjäl mej och sand papperet i halsen gör fasiken så ont -.- HATAR ATT VARA SJUK!

nu börjar huvve dunka osså .. ÅH, får nu fel asså.. kanske ska lägga mej i sängen och vila elr sätta på en film till?

Oj asså de här vart mer som ett vanligt inlägg än den där skiten ;)

Jag vette fan om jag pallar att göra alla , iaf int varje dag -.- men vi får se , ska försöka :)


Puss&kram

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du bloggen? :)
 Varje dag :'D
 Nån gång i veckan ;)
 Typ när jag kmr på att den finns ;S
 Aldrig.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards